Sidan uppdaterades:
03.12.2018, 19:16

Välkommen till Kulteater!

frill divider

• Sommar 2018 •

Det blev en fjärde film: ”Generalen”, för gruppen inte2.ax. Se den HÄR.

Synopsis: Utspelar sig i framtiden (2032), då världen militäriserats och krig i världen pågår. Ett stort och viktigt tal ska hållas till befolkningen och direktsändas i TV, radio och webbstreaming. Generalen har varit folkets ledare och hjälte i flera år. Den högt uppsatta och ytterst dekorerade Generalen ska själv meddela dessa visdomsord till folket. Talet börjar med raka rör direkt från början – men är budskapet något Generalen faktiskt håller med om? Generalen vill tala från hjärtat och delar med sig av något som publiken och folket inte hade väntat sig.

• Vinter 2018 •

Det blev en tredje film: ”Insikt”, för gruppen inte2.ax. Se den HÄR.

Synopsis: Någon söker hitta sig själv. Efter frustrationer och strid med sig själv hittas vad som övergår alla förväntningar.

Introbild Insikt

• Sommar och Höst 2017 •

Det blev en andra film, en musikvideo: ”Gåvan” för gruppen inte2.ax. Se den HÄR.

Synopsis: En man är på väg till ett viktigt möte för att ge ett meddelande/budskap. På vägen strider han mot klockan för att hinna i tid. Han måste hämta denna gåva från en vän. Full fart råder ända till mötesplatsen. Där räcks gåvan över i lugn och ro. Och personen som får budskapet finner kanske det hen sökt.

Gåvan färdig


Det blev en första film! En kortfilm för gruppen inte2.ax.
Se den HÄR.

Ögon

• Våren 2017 •

Nu gör vi något helt annat ett tag. Håll utkik, för snart kommer det mer!


Tidigare händelser finns här.


Last edited: 03.12.2018, 19:15

Senaste nytt

Sponsorer

Man kan donera till våra produktioner och bli sponsor.

Vi listar alla sponsorer här, med eller utan logotyp, efter önskemål.

Klicka på Donera ovan, så tas du till säker donation via PayPal, där du kan använda vanligt kreditkort eller medel på ditt eget PayPal-konto om du har ett sånt.

Vill du donera via bank, läs här.

Vår Facebook-sida

facebook.50.pngfacebookFölj oss på Facebook. Gilla gärna dessa webbsidor också – med knapparna längst ner till vänster Cool